Familie de Greeff

Bij de aanschaf van ons nieuwe huis hadden we de wens er een nieuwe badkamer in te plaatsen. Aangezien je dan te maken hebt met water, elektriciteit, stuc- en tegelwerk, en je dat niet na een paar jaar opnieuw wilt doen (door bijvoorbeeld een fout bij het bouwen), hebben we besloten dit door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren.

Na diverse offertes te hebben aangevraagd hebben we gekozen voor Dennis Hoksbergen. Bij de inspectie van de badkamer was hij nauwkeurig en precies, met de offerte was hij snel, met de prijs gemiddeld en hij werkte in de bouwvak door. Voor ons een uitkomst! 
Na divers overleg voor en tijdens de bouw heeft Dennis voor ons een badkamer gebouwd waarbij hij onze persoonlijke wensen heeft laten uit komen. 

Hij is grondig te werk gegaan door de badkamer helemaal af te breken en vanaf de basis (vernieuwde waterleidingen, elektriciteit, vloer storten) weer op te bouwen. Hij werkte netjes en vlot en was zeer flexibel. Voor ontstaande problemen zocht hij een oplossing en ook na de oplevering konden we voor vragen bij hem terecht. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de samenwerking met Dennis.

Jeroen en Inge de Greeff.