Familie Kerklingh

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en de badkamer en WC casco op laten leveren. Alle spullen die we we hierin wilden hebben hadden we al gekocht en toen zochten we nog iemand die het wilde plaatsen. Dat bleek niet makkelijk te zijn! Gelukkig hoorden we van mijn ouders dat de buren ook met hun badkamer bezig waren en dat zij erg tevreden waren over degene die dat deed. Dat was dus Dennis.

We hebben een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte gemaakt. Tijdens dit gesprek konden we alles vragen en droeg hij ook ideeen aan. Uiteindelijk hebben we besloten om de klus door Dennis te laten doen, omdat we een goed gevoel over hem hadden en we het ook prettig vonden dat hij uit Hoevelaken komt. Hier hebben we geen spijt van gehad! Het resultaat is prachtig geworden. 

Wat we erg prettig vonden was het contact dat we steeds hadden tijdens de installatie. Als Dennis wilde weten hoe we iets in gedachten hadden, dan belde hij om dat te vragen. Het ging dan vaak om details, maar die details zijn in het eindresultaat wel heel erg belangrijk. Wat ook prettig was is dat hij zelf oplossingen bedenkt voor onverwachte zaken, makkelijk bereikbaar is en zijn afspraken nakomt.

Kortom: Wij kunnen het iedereen aanraden om de badkamer en WC door Dennis te laten installeren!

Maaike en Ruben