Familie Savert-Timmer

'EEN WELKOME ONTDEKKING IN BADKAMERLAND!': zo zou ik onze ervaringen met Hoksbergen Badkamers willen samenvatten.

Bij onze oriĆ«nterende gesprekken over de verbouwing van onze badkamer, stuitten wij min of meer bij toeval op een advertentie van dit nog jonge bedrijf. Op een telefoontje met zijn echtgenote werd zeer attent gereageerd en direct actie ondernomen; nog diezelfde ochtend stond Dennis bij ons voor de deur.

Achteraf heeft het ons verbaasd hoe hij (met zijn camera) zo snel een zo compleet beeld kon vormen van onze wensen. Een keurig uitgewerkte offerte volgde en na een toelichtend gesprek besloten wij hem de opdracht te gunnen. Doorslagggevend daarbij was vooral dat alles in één hand bleef.

De klus zelf nam twee weken in beslag. Natuurlijk ontkwamen wij daarbij niet aan de noodzakelijke overlast, maar het gebeurde wel allemaal in een plezierige sfeer. In dit verband willen wij ook zijn vakbekwame tegelzetter Henk noemen.

Al met al prijzen wij ons gelukkig met de gemaakte keus en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Graag wensen wij Dennis, zijn vrouw en zijn medewerkers veel succes in de toekomst!

Familie Savert-Timmer