Familie van Let

We hadden besloten om onze badkamer en toilet te laten renoveren. Daar zochten we uiteraard een aannemer voor.

Op dat moment stond er een verhaal over Dennis Hoksbergen in het Hoevelakens Nieuwsblad, waarin hij vertelde over het beginnen van een badkamer montagebedrijf. Dit sprak ons wel aan en hebben met hem een afspraak gemaakt om een offerte voor onze badkamer en toilet te maken.

Vanaf het eerste moment kregen we er al meteen een goed gevoel bij, met name de professionele benadering sprak ons zeer aan en de wijze waarop hij met onze ideeën omging droeg ook zeker bij aan dit goede gevoel. Tijdens alle werkzaamheden die onder zijn verantwoordelijkheid zijn uitgevoerd hebben wij ervaren dat een verbouwing altijd rommel en stof met zich mee brengt. Dennis zorgde er echter voor dat het tot een minimum beperkt bleef door alles goed af te plakken en te beschermen waar dat nodig was.                                  Dat hebben wij als zeer prettig ervaren.

Tenslotte heb je een drietal weken te maken met het aangepast gebruik van toilet en badkamer. Het resultaat mag er dan ook zijn. De afwerking en service die door Dennis en de door hem ingehuurde vakmensen gegeven wordt mag bijzonder goed genoemd worden

Tenslotte willen we Dennis een compliment maken voor zijn vakmanschap en klantvriendelijke benadering.

Elly en Jos van Let