Familie van Piggelen

Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe badkamer!

Na een aanbeveling van een goede kennis, kwamen wij in contact met de firma Hoksbergen. Wij wilden na 20 jaar een nieuwe badkamer, maar op een andere plek in huis. Op de oude plek zou dan een kastenkamer komen. Inmiddels is dit allemaal gerealiseerd dank zij de firma Hoksbergen.

Samen met Dennis Hoksbergen en de leveranciers van sanitair en tegels kwamen we tot een ontwerp. De heer Hoksbergen heeft goed geadviseerd over technische mogelijkheden en de prijs/kwaliteitverhouding. Zijn vakkennis was daarbij van groot nut.

Nadat we de goed gespecificeerde offerte hadden getekend, zijn de werkzaamheden in overleg gestart en uitgevoerd. Met behulp van vakkundige en prettige medewerkers is in de afgesproken tijd een prachtige badkamer gebouwd en is de oude badkamer gesloopt en opnieuw afgewerkt zodat wij er een mooie kastenkamer van kunnen maken. Waar nodig was er overleg over keuzes in het werk en zijn ter plekke oplossingen gevonden voor praktische problemen.

Kortom: zowel de voorbereiding als de uitvoering is perfect verlopen en het resultaat is boven verwachting!

Wij zijn erg tevreden over de vakkundigheid van Dennis en zijn medewerkers en over de prettige manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Wij kunnen de firma van harte aanbevelen.

Gerda en Hans van Piggelen